De open te klikken aansteker

Zippo kopen? Wij graveren hem gratis.

Zippo is een legendarisch Amerikaans merk van benzine-aanstekers. Zippo bestaat al sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw en werd wereldberoemd door het design en het unieke geluid wanneer u de aansteker open klikt of sluit. Ook doordat het Amerikaanse leger Zippo gebruikte, verwierf het merk wereldfaam. Daarnaast staan Zippo-aanstekers ook bekend om hun uitzonderlijke kwaliteiten. Een Zippo kan u aansteken in zowat alle weersomstandigheden, zelfs in heel extreme. Bovendien geeft de fabrikant ook een levenslange garantie en gratis reparaties op alle aanstekers.

Kortom, Zippo staat voor traditie, comfort en stijl. Bij Hieltje in Kapellen vindt u een uitgebreid aanbod van aanstekers. U zal zeker eentje naar uw wens vinden!

Zippo graveren

Laat uw Zippo graveren naar uw persoonlijke smaak met een eigen tekstje, logo, boodschap, leuze of afbeelding. Wanneer u uw Zippo bij Hieltje koopt, is het graveren bovendien gratis! Kom dus een kijkje nemen in onze collectie en gun uzelf een eigen gepersonaliseerde Zippo-aansteker!

Meer weten over onze Zippo’s en het laten graveren van een Zippo? Neem dan zeker contact op met Hieltje of kom gewoon langs om te kijken wat er in het aanbod ligt!

Contacteer ons!03 500 01 89